Annons
Annons
Vy över alpby i kvällsljuset.

Vad sägs om en lyxig weekend i de schweiziska alperna? Nu har du chansen att vinna i vår tävling på Instagram! Foto: Kempinski Palace Engelberg

Nyhet

Tävla och vinn lyxig resa i Schweiz

Vad sägs om en weekend med lyxhotell, spa och drömmiga tågutflykter i Schweiz? Tävla på Vagabonds Instagram (vagabondmagasin) och vinn en ljuvlig upplevelse.

Text: Karin Wimark • 2023-12-01 Uppdaterad 2023-12-01

Drömmer du om en avkopplande vinterweekend i Alperna? Nu har du chansen vinna 2 nätter på lyxiga Kempinski Palace i Engelberg i Schweiz för två personer i premier room inklusive buffé, frukost och Kempinski The Spa. Du vinner även 6-dagars Swiss Travel Pass för två personer i första klass som ger sig möjligheten att upptäcka Schweiz med tåg.

Engelberg ligger endast 1,5 timmes resa med tåg från Zurich och är en mysig alpby på 1000 meters höjd belägen i en trång dalgång. Här väntar härlig skidåkning och mysiga restauranger i vacker alpmiljö.

Läs också: Tågluffa i Schweiz – en spektakulär resa på höjden

Njut av femstjärnig lyx på Kempinski Palace Engelberg. Foto: Kempinski Palace Engelberg
Tänk att vakna upp här med bästa utsikt över bergen och en skön vinterdag att se fram emot. Foto: Kempinski Palace Engelberg

Tävla på Vagabonds Instagram

Tävlingen sker på Vagabonds Instagram @vagabondmagasin så för att kunna delta i tävlingen behöver du först och främst ha ett eget konto. Därefter finner du inlägget högst upp i vår profil med tydliga tävlingsregler. (tävlingen ligger ute kl 07.45 på fredagen 1 december)

Så tävlar du: Har du ett Instagramkonto? Dåså. Det enda du behöver göra för att tävla är att tagga två vänner som också borde tävla samt följa oss och våra samarbetspartners på Instagram. Sedan är du med i utlottningen! Tävla här!

Tävlingen sker på Vagabonds Instagram @vagabondmagasin.

Resa till och från Schweiz bekostas av vinnaren själv. Vinsten måste utnyttjas mellan perioden 10 januari till 10 april 2024. All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är inte på något sätt administrerad, sponsrad av eller knuten till Instagram.

Läs också:

Hur bra koll har du på Schweiz – gör vårt quiz!

Spana in det historiska alphotellet i tv-serien Hotell Romantik


Text: Karin Wimark • 2023-12-01
NyhetRestipsSchweizAktiv semesterHotellTävling

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen