Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Restips

Vinn biobiljetter till film som utspelas i indiska Goa

Indisk film förknippar många med rundlagda manliga skådisar med stora mustascher som dansar med sariklädda skönheter i melodramatiska sång- och dansnummer på sluttande ängar med Himalaya som fond.

Text: Redaktionen • 2016-06-02 Uppdaterad 2021-06-23

Men indisk film är så mycket mer. 

Snart har en smartare och modernare indisk film premiär på SF-biograferna runt om i Sverige. Angry Indian Godesses (Arga indiska gudinnor) handlar om modefotografen Freida som bjuder sina kompisar på möhippa i Goa. Hennes vänner är urbana, självständiga och välutbildade indiska kvinnor. En är affärskvinna, en annan är Bollywoodsångerska, en tredje skådespelare och en fjärde människorättsaktivist. 

I Goa festar de unga kvinnorna loss samtidigt som deras relationer fördjupas. Men det är något som inte är som det ska. Freida, mön som snart ska bli fru, mörkar ännu vem det är hon ska gifta sig med …

Nu kan du vara med och tävla om 50 biljetter till den nya indiska filmen som har premiär 8 juli. För att tävla skriver man helt enkelt upp sig på Vagabonds nyhetsbrev och svarar på tre tävlingsfrågor. De 25 första som svarat rätt på frågorna vinner två biljetter var.

Tävling: Vinn en magisk resa för två till Tyskland


Text: Redaktionen • 2016-06-02
Restips

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen