Annons
Annons

1062222.jpg

Nyhet

Hotellkedja börjar servera cannabis till frukost

Nå höga höjder på hotellet – världens första kedja med cannabisvänliga hotell öppnar i Colorado.

Text: Johanna Jackson • 2015-05-06 Uppdaterad 2021-06-23

Gäster som checkar in på hotellkedjan Bud + Breakfasts i Colorado kommer att erbjuds marijuana-massage och frukostbufféer med cannabis.

Bud + Breakfast, som kallar sig för det endariktiga cannabisvänliga hotellkedjan i Colorado har precis öppnat sitt andra hotell.

Bakom kedjan står Joel Schneider som tidigare arbetade som advokat i New York. Efter att ha flyttat till Colorado och tröttnat på att tvingas gömma sin vana när han bodde på hotell, bestämde han sig för att öppna ett eget ­i Denver där gräsrökande inte bara var tillåtet utan dessutom uppmuntrades.

Hotellkedja börjar servera cannabis till frukost
Gourméfrukost med en twist. Foto: Bud + Breakfast.

Det första hotellet blev snabbt så populärt att Joel bestämde sig för att expandera, och mindre än ett år efter öppnade han det nya hotellet i staden Silverthorne.

Förutom cannabismassage, frukostbuffén och en happy hour med marijuanaprovning, erbjuds även rökrum med diverse tillbehör för att inta drogen. 

Joels nästa plan är att öppna en stor all-inclusive-ranch där gästerna kommer erbjudas en stor variation av olika cannabissorter och andra marijuanarelaterade aktiviteter. 

Källa: Daily Mail.

Läs även:


Text: Johanna Jackson • 2015-05-06
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top