• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Den ultimata guiden till Berlin

  Alla vill till Berlin. Jamen, vad ska man hitta på när man anlänt. Vagabonds praktikant Nina Kienast har bott i staden och vet hur du fyller dina Berlindagar med meningsfullt innehåll.

  Den ultimata guiden till Berlin
  Foto: Thinkstock

  Hotell i Berlin

  Ska du ta in på hotell i Berlin har Vagabond fem intressanta tips som passar de flesta smaker och plånböcker.

   

  Kaféer & barer i Berlin

  I Berlin finns ett myller av barer och kaféer och det är inte alltid man som turist hittar rätt. Behöver du säkra kort är det här du ska leta.

   

  Berlinbloggarens favoritbarer

  Cocktail, vin eller öl? Stilrent eller helt crazy-banans? Vagabond Berlinbloggare listar 33 favoriter bland Berlins barvimmel.

   

  Restauranger i Berlin

  Upptäck ett nytt matmecka. De senaste åren har något hänt med Berlins restaurangkultur, som har skärpt till sig och fått ett ordentligt uppsving. Här finner du några tips.

   

  Klubbar i Berlin

  De flesta åker till storstäder för att gå på klubb. I Berlin kan du i princip bo på klubb, då många är öppna dygnet runt. Här är några exempel.

   

  Butiker i Berlin

  Liksom de flesta städer har även Berlin de där speciella butikerna alla pratar om men få hittar till. Vi hjälper dig med några.

   

  Att göra i Berlin

  TV-tornet och muren i all ära, men om du är trött på turistfällor som innebär mer väntetid än upplevelser bör du kolla upp dessa tips.

   

  Gayvänlig cityguide till Berlin

  Med en uppsjö festivaler och en gaykultur med gamla anor är Berlin ohotad i titeln som Europas HBTQ-huvudstad. Här är den kompletta guiden för en regnbågshelg i Berlin!

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!