Annons
Annons
Foto: Visit Estonia.

Foto: Visit Estonia.

Estland

Nu kan du träna gratis på Europas mysigaste flygplats

På Lennart Meri Tallinn Airport i Estland kan du träna gratis medan du väntar på flyget. Gymmet, som drivs av MyFitness öppnade i slutet av 2017 och är det första i Europa som är beläget direkt i flygplatsterminalen, enligt Lonely Planet.

Text: Johanna Jackson • 2018-03-06 Uppdaterad 2021-06-23

Tallinns flygplats, har trots sin litenhet, mycket att skryta med inför resenärer: Sovpoddar, aktiviteter som bordtennis och schack, ett öppet bibliotek som bygger på ärlighet. Man har också utnämnt sig själva till att vara ”Europas mysigaste flygplats” och fått utmärkelser bland annat från guiden ”Sleeping in Airport” som utsåg flygplatsen till den tredje bästa i Europa 2017, och nionde bästa i världen 2016.

Nu kan du träna gratis på Europas mysigaste flygplats

Och numera kan de alltså skryta med att ha en träningsanläggning. I gymmet, som ligger vid gate 6, kan resenärer förbereda kroppen på timmar av stillasittande med en rad pulshöjande aktiviteter. Här finns bland annat löpband, en roddmaskin, träningscyklar och trappmaskiner. Men eftersom det inte finns några duschar är det bäst att inte trÙ?na för hårt.

Gymmet i Tallins terminal må vara det första i Europa, men ytterligare planer för Heathrow Airport gör att London-flygplatsen kommer strax efter. Under 2018 planerar nämligen arrangören FlyFit att öppna sin första anlägning i terminal 2. Här kommer resenärer att kunna anmäla sig till instruktörsledda lektioner i allt från yoga till kondition.  

Estland: 7 trendiga tips för en weekend i Tallinn


Text: Johanna Jackson • 2018-03-06
EstlandNyhetFlygTallinn

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen