1027062.jpg

Nyhet

Hon är Vagabond Thailand Challenges andra deltagare!

Låt oss presentera deltagare nummer två i Vagabonds äventyrstävling! Möt Beata Malecki – den 23-åriga thaiboxningsfantasten från Stockholm som ska hjälpa team Sverige att besegra team Danmark och team Norge i Vagabond Thailand Challenge.

Text: Johanna Jackson • 2015-01-01

Fakta: Beata Malecki

Bor: Stockholm
Ålder: 23
Yrke: Personlig tränare
Familj: Sambo och två katter

Beata Malecki lever för fitness. När hon inte kickar arsle i boxningsringen arbetar hon som personlig tränare och på fritiden bloggar hon om sin stora passion. Hennes tävlingsintresse visar sig inte bara i kickboxningen: hon har bland annat tävlat i Miss World Sweden där hon kom trea i en av deltävlingarna. Men bakom den stenhårda fasaden av magrutor ryms även en kreativ sida: när hon inte tränar dekorerar hon gärna tårtor och andra bakverk. 

Hon är Vagabond Thailand Challenges andra deltagare!

Hej Beata! Berätta hur det känns att få tävla i Vagabond Thailand Challenge?
– Jag blev jätteglad, jag Ù�r en riktig tävlingsmänniska och jag älskar verkligen Thailand.  

Vad kommer du att bidra med till teamet?
– Jag är bra på att peppa och motivera folk och jag ger alltid 150 procent.

Du har ju vart i Thailand två gånger tidigare, blev det någon thaiboxning då?
– Jag skulle ha gått två matcher där men innan den första matchen så såg min motståndares tränare mig och avbröt matchen. Jag är ganska lång så det var kanske därför. Den andra matchen förlorade jag.

Hur kommer det sig att du älskar thaiboxning så mycket?
– Jag älskar att slåss! Haha nej men jag har velat börja på thaiboxning men jag fick inte när jag var mindre. När jag sedan provade för tre år sedan så var jag fast. Det går inte att beskriva det, det är en adrenalinfylld sport och känslan av när man går in i ringen är typ den bästa känslan i världen.

Berätta om en minnesvärd resa som du har gjort?
– Det var när jag och min sambo åkte till New York förra sommaren. Jag har alltid drömt om att åka dit och när vi bokade biljetter hade vi jättetur med flygbolaget som hade gjort en miss och lagt ut förstaklassbiljetter till ordinarie pris. Felet upptäcktes nästa dag men då hade vi redan hunnit boka.  Vi åkte in till New York på kvällen, och att se staden fÙ?r första gången, upplyst vid vattenbrynet, är något jag aldrig kommer att glömma.

Som du vet är tävlingsgrenarna än så länge hemliga, men om du fick önska en gren, vilken skulle det vara?
– En hinderbana av något slag skulle vara kul.

Vad för typ av gren hoppas inte på?
– Något med ormar! Eller äckliga kryp, sådant klarar jag inte av. 

Fakta Vagabond Challenge:

I Vagabond Thailand Challenge utmanar tre läsare och två från Vagabonds redaktion lag från norska och danska Vagabond i en episk äventyrstävling. Tävlingen kommer att äga rum på en eller flera hemliga destinationer i Thailand under en veckas tid i februari 2015. Än så länge är tävlingsgrenarna hemliga.


Text: Johanna Jackson • 2015-01-01
NyhetTävling

Scroll to Top