Annons
Annons
Knallrosa hus med pool

Checka in i ett knallrosa boende i Malibu – alldeles gratis! Foto: Mattel

Nyhet

Nu kan du bo i Barbies extremt rosa hus

Gillar du rosa väldigt, väldigt mycket och är i Malibu den närmsta tiden? Då är detta ditt absoluta drömboende. Men det krävs en hel del tur för att få hyra det.

Text: Jonas Strandberg • 2023-07-03 Uppdaterad 2023-07-03

Ett riktigt udda boende dök nyligen upp på Airbnb, i form av Barbies ikoniska Malibuhus. Huset har nyligen fått lite extra uppmärksamhet i samband med Greta Gerwigs kommande Barbiefilm där Margot Robbie spelar huvudrollen. Filmens trailer har på förhand fått en blandad kompott av chockade och hyllande reaktioner, baserat på hur iögonfallande Gerwig verkar ha fångat det rent estetiska. Det ser verkligen ut precis som Barbies värld ska se ut.

Checka in i det knallrosa boendet – helt gratis! Foto: Airbnb
Klä dig som en cowboy med utstyrslarna som finns i de välutrustade garderoberna. Foto: Airbnb

Checka in & bo gratis

För dig som redan nu känner att filmen trots det inte räcker, utan att du är redo att ta det ett steg längre finns nu alltså just den möjligheten. Att leva och bo som Barbie.

Vad kostar då kalaset? Faktiskt ingenting, men det finns förstås en liten hake. Den 17 juli kan vem som helst ansöka om att få bo i det svårt stiliserade huset, men bara två vinnare kommer få möjligheten.

Så känner du att du uppskattar Barbie på en högre nivå än de flesta andra? Känner du att du önskar att ditt liv vore lite mer som hennes? Då är det här du anmäler ditt intresse.

Med havsutsikt i Malibu, enda kruxet är att du behöver extremt stor tur! Foto: Airbnb

Text: Jonas Strandberg • 2023-07-03
NyhetUSAHotell

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen