Vagabond nummer 5 finns ute i butik fram tills 21 juli.

Nyhet

Vagabonds läsarkrets ökar

Vagabond når allt fler personer! Jämfört med föregående år har tidningen ökat med 14 procent i räckvidd. "Otroligt kul", säger Tobias Bestelid, chefredaktör på Vagabond.

Text: Johanna Jackson • 2016-06-16

Igår mottog redaktionen de senaste siffrorna från den oberoende räckviddsrapporten Orvesto, något som så klart möttes med jubel på kontoret. I den står det klart att Vagabond nu når 157 000 läsare – en ökning på 19 000 läsare, eller 14 procent.

– Det är självklart otroligt kul! Vagabond är Sveriges största resemagasin och ett mycket starkt varumärke. En uppgång med 19 000 läsare sporrar oss förstås ytterligare att göra en riktigt bra produkt som läsarna tycker om, kommenterar Tobias Bestelid.

Vagabond utkommer med 10 nummer per år och är Sveriges största resemagasin. Magasinet startade 1987 och är en del av Egmont Publishing, ett av Europas största förlag.

Vagabond ökar också i sociala medier och på webben där vi i genomsnitt har 70 000 läsare i veckan. Förutom ett inspirerande resemagasin erbjuder Vagabond läsarresor och omtyckta reseskrivarkurser.

Följer du inte oss på Facebook? Tryck på gilla-knappen här.

Årets mest lästa artiklar – detta ville ni läsa om 2015

Vagabond korar: Sommarens 25 bästa resmål vid Medelhavet

Bästa öarna i Medelhavet – vi listar våra favoriter


Text: Johanna Jackson • 2016-06-16
Nyhet

Scroll to Top