Annons
Annons

1558290.jpg

Restips

Här hittar du Vagabonds tågtidning

Det har varit rykande åtgång på Vagabonds specialtidning om tågresor. Många läsare har hört av sig och sagt att den är slutsåld i deras kiosk. Här berättar vi var du kan få tag på den.

Text: Per J Andersson • 2018-12-12 Uppdaterad 2018-12-12

Att tidningen, som bara funnits ute till försäljning i knappt en vecka, redan har sålt slut på många håll i landet är på ett sätt glädjande. För det visar ju att den är populär och att allt fler svenskar vill resa mer klimatsmart. Men det är förstås tråkiga nyheter för alla er som ännu inte fått tag på den.

Har tågtidiningen sålt slut i en affär eller kiosk kan den finnas kvar i en annan. Men frågan är var? Du vill ju inte åka runt på måfå och fråga efter tidningen.

Som tur är kan du gå in på Pressbyråns sajt och kolla vilka kiosker/butiker som har exemplar av tågtidningen kvar att sälja.  

Klicka bara här så kommer du till Pressbyråns sida där du tar reda på var du kan köpa Vagabonds specialtidning om tågresor. Skriv in ditt postnummer – och klicka på ”skicka” så får du snart en lista med butiker som har kvar tidningen.

Läs också chefredaktör Fredrik Brändströms ledarkrönika från tågtidningen, där han skriver om att det nyuppväckta intresset för tågresor inte bara handlar om oron för klimatet, utan också en längtan efter ett långsammare sätt att resa – och leva. Att låta saker få ta sin tid.

 


Text: Per J Andersson • 2018-12-12
Restips

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen