Foto: The Distillery.

Foto: The Distillery.

Restips

Nya hotellet The Distillery i London är helt tillägnat gin

Inget säger väl gin så mycket som England, och nu får fantaster av den enbärssmakande spritdrycken ytterligare en anledning att resa till landet. I december öppnar The Distillery – ett hotell med gin i fokus – upp sina portar i London.

Text: Johanna Jackson • 2016-12-02

Det fyra våningar höga hotellet är passande nog placerat i en gammal pub i den charmiga stadsdelen Notting Hill, känd för sina loppmarknader, sin karibiska karneval och den blå porten som känns igen från den fiktiva romansen mellan Hugh Grant och Julia Roberts som utspelade sig i filmen med samma namn. 

Nya hotellet The Distillery i London är helt tillägnat gin
Portobello Road, Notting Hill. Foto: Istock.

The Distillery kommer gäster bland annat kunna prova sig igenom en uppsjö av olika ginsorter från hela världen i baren The Resting Room, dricka gin och tonics smaksatta med allt från lavendel till kakao i restaurangen Gintonica eller göra sina egna personliga smaksatta varianter på drycken i hotellets dryckeslaboratorie: The Ginstitut. Det enligt brittiska Metro. 

Förutom detta har hotellet även en spritbutik, ett museum, en till restaurang och – naturligtvis – ett eget destilleri i källaren. 

Gilla Vagabond på Facebook för mer reseinspiration i ditt flöde. 

I London kan du äta middag vid Themsen – i en uppvärmd plastigloo

5 nya (och unika) matupplevelser i London

5 drinkar, 5 världsdelar


Text: Johanna Jackson • 2016-12-02
RestipsHotellLondon

Scroll to Top