Annons
Annons
Vacker natur i Banff i Kanada eller storstadspuls i New York? Kanske blir det hit du får åka om du får jobbet. Foto: Istock.

Vacker natur i Banff i Kanada eller storstadspuls i New York? Kanske blir det hit du får åka om du får jobbet. Foto: Istock.

Nyhet

Sök drömjobbet: Res till 52 platser – och få betalt

Trött på jobbet? Redo för nystart? Nu söker tidningen The New York Times en person som vill resa i ett helt år – och få betalt för det.

Text: Victoria Petersson • 2017-10-25 Uppdaterad 2021-06-23

Tidningen The New York Times utser varje år världens 52 bästa platser att resa till, ett drömresemål publiceras varje vecka. Listan består av platser som har bland annat har fina stränder, goda restauranger och coola museum. 2017 års lista toppas av Kanada. 

I år söker de en journalist som är ressugen. En korrespondent får alltså i uppdrag att under 2018 åka till varje plats på listan och skriva om platsen. Tidningen söker någon som är resvan, kan skriva och ambitiös. 

Du måste också vara flytande i engelska, ha koll på sociala medier och har tidigare erfarenhet av att skriva för tidning eller magasin. Just ja, du måste vara tillgänglig under hela 2018. 

Låter det bra? Läs mer och ansök här. Sista ansökningsdag är 31 oktober.

Italiensk by betalar 2 000 euro – till folk som flyttar dit


Text: Victoria Petersson • 2017-10-25
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen