Tågevent på Centralstationen i Stockholm

Årets stora tåg-dag med Vagabond

Succén är tillbaka! Den 2 december arrangerar Vagabond en heldag om tågresor på Centralen i Stockholm. Kom förbi och träffa oss och våra partners och låt dig inspireras till nya äventyr!

Vagabonds event ”Tågresor” blev en omedelbar succé vid lanseringen för ett par år sedan. 2 december är det dags igen! Hela dagen kommer Vagabonds redaktion finnas på plats för att snacka resor och svara på frågor.

Tidning med fokus på tåg

I samband med eventet släpper Vagabond ett nytt nummer med extra mycket fokus på tågresor i Europa. Har du tur så kan du plocka upp ett gratis ex på eventet – först till kvarn! Och inte nog med det – du har även chans att vinna en prenumeration på Vagabond! Är du upptagen eller på annan ort så behöver du inte misströsta – du kan följa dagen på vårt Instagramkonto @vagabondmagasin där vi bland annat kommer att köra livesändningar och utmana er med tåg-quiz.

Tågsemestrandet har alltid legat resemagasinet Vagabond varmt om hjärtat, inte bara för att tidningen startade som ett magasin för tågluffare utan också för att det är äventyrligt, avkopplande och ett av de enklaste sätten för en resenär att minska sitt klimatavtryck

– På tåget finns tid att göra sakerna man inte alltid prioriterar – läsa böcker, umgås eller bara titta ut genom fönstret och se landskapet passera förbi. Det är på grund av detta som jag älskar att åka tåg. Långsamt resande är den nya lyxen! säger Fredrik Brändström, chefredaktör på resemagasinet Vagabond.

Evenemanget på Stockholms Centralstation pågår mellan klockan 07.00 och 19.00. Hoppas vi ses där!

Scroll to Top