Tågevent på Centralstationen i Stockholm

Årets stora tågevent med Vagabond – 2 december

Succén är tillbaka! Den 2 december arrangerar Vagabond för fjärde gången vårt populära tågevent på Centralen i Stockholm. Kom förbi och träffa oss och våra partners och låt dig inspireras till nya äventyr! Hela dagen kommer Vagabonds redaktion finnas på plats för att snacka resor och svara på frågor.

I samband med eventet släpper Vagabond ett nytt nummer med extra mycket fokus på tågresor i Europa. Plocka upp ett gratis ex på eventet – först till kvarn, så passa på! Och inte nog med det – du har även chans att vinna en prenumeration på Vagabond! Är du upptagen eller på annan ort så behöver du inte misströsta – du kan följa dagen på vårt Instagramkonto @vagabondmagasin där vi kommer bjuda på diverse kul!

Tågsemestrandet har alltid legat resemagasinet Vagabond varmt om hjärtat, inte bara för att tidningen startade som ett magasin för tågluffare utan också för att det är äventyrligt, avkopplande och ett av de enklaste sätten för en resenär att minska sitt klimatavtryck

– På tåget finns tid att göra sakerna man inte alltid prioriterar – läsa böcker, umgås eller bara titta ut genom fönstret och se landskapet passera förbi. Det är på grund av detta som jag älskar att åka tåg. Långsamt resande är den nya lyxen! säger Fredrik Brändström, chefredaktör på resemagasinet Vagabond.

Evenemanget på Stockholms Centralstation pågår mellan klockan 08.00 och 18.00. Våra partners är Snälltåget, Europa Runt, Tysklands turistbyrå, Tjeckiska turistbyrån och Railtic. Det finns med andra ord många att snacka tågluff, destinationer och restips med.

Hoppas vi ses där!

Scroll to Top