Annons
Annons

Missa inte Vagabonds tågevent 1 december

Succén är tillbaka! För femte året i rad arrangerar Vagabond tillsammans med våra samarbetspartners en temadag om tågresor på Stockholm Centralstation. Kom förbi och låt dig inspireras till nya äventyr! Hela dagen kommer Vagabonds redaktion finnas på plats för att snacka resor och svara på dina frågor. Du kan även delta i tävlingar och få smarta tips från våra samarbetspartners Snälltåget, SJ och Europarunt.

I samband med eventet släpper Vagabond ett nytt nummer med extra mycket fokus på tågresor i Europa. Numret delas ut gratis på plats – först till kvarn! Vi kommer även att sända live på Instagram @vagabondmagasin

Det finns ett stort intresse för att tågluffa bland svenskar och med nya direktlinjer från Sverige till Tyskland har det blivit enklare än på länge att ta sig ut på kontinenten med tåg. Det är också ett av de mest miljövänliga sätten att resa. Trots det är det många som avstår från att ta tåget, delvis på grund av att det uppfattas som krångligt och dyrt.

Med tågresedagen på Centralstationen vill Vagabond inspirera fler att resa med tåg, både i Sverige och utomlands.

– Vi vill visa att det inte behöver vara svårt att resa med tåg. Förutom att det är klimatsmart är det också ett väldigt trevligt sätt att resa, där man kan använda tiden ombord till att umgås, koppla av eller jobba ostört. Det långsamma alternativet kan i slutändan vara det mest bekväma, menar Fredrik Brändström, chefredaktör på resemagasinet Vagabond.

Skriv in 1 december i din kalender redan nu! Evenemanget på Stockholms Centralstation pågår mellan klockan 08.00 och 18.00.

Hoppas vi ses där!

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top